luni, 1 octombrie 2007

frate, mi-a răspuns Primăria !!

nu-mi revin. după două remindere şi alte câteva telefoane în care le aminteam aleşilor şi funcţionarilor că termenul limită de răspuns a cam expirat, s-a trezit Primăria Sectorului 6 din morţi şi-a grăit:
"urmare sesizărilor dvs înregistrate la PS6 cu nr... din..., vă comunicăm următoarele:
- locul de joacă va fi în întregime refăcut, se vor monta aparate de joacă din fibră de sticlă şi lemn pentru a proteja copiii de accidente şi va fi amenajată o groapă de nisip. Deasemenea, părculeţul va fi îngrădit cu gard de lemn, se vor monta bănci pentru odihnă, cât şi coşuri de gunoi;
- am luat legătura cu societatea ce execută aceste lucrări de amenajare - SC Ecohorticultura SRL - pentru finalizarea acestor lucrări în timpul cel mai scurt. Deoarece aceştia au întâmpinat o serie de greutăţi în aprovizionarea cu materiale de la furnizori, lucrările de amenajare a locului de joacă vor fi finalizate până la data de 30.09.2007."
alo, alo, Primăria, păi 30 septembrie a fost ieri, iar parcul să mor dacă nu arată la fel.

2 comentarii:

runbaby spunea...

pai cam asta e practica, ei raspund ca sa-si acopere fundul, nu se intampla nimic, viata merge inainte...

zărzărica spunea...

aşa este, doar că cel care semnează mai şi răspunde din când în când. poate administrativ, poate chiar penal... vedem... n-o fi necuratul chiar aşa de negru. sper!