vineri, 10 iulie 2009

Ziua trei, păţanii noi

Credeaţi cumva c-am scăpat? Nici vorbă. Nişte cioburi - multe la număr - au inundat piscina de la acelaşi mare şi măreţ hotel de cinci stele, Melia Grand Hermitage. Piscina şi toată zona adiacentă.

Angajaţii nici vorbă să se consume, singurii îngrijoraţi de tăieturile de la mâini şi din talpă fiind turiştii. Care, de altfel, s-au şi apucat să cureţe obiectele periculoase, angajaţii hotelului fiind oriunde în altă parte decât acolo unde le era locul. Până când a fost chemat managerul hotelului, acelaşi cu care am discutat şi noi ieri...


Doamna în costum de baie ţine în mână un pahar plin de cioburi, iar animatorul (cel în tricou roşu) se crede la o şedinţă foto, în timp ce pool managerul - duduia blondă în pantaloni negri - îşi umple buzunarele cu plângeri de la clienţi.

Niciun poolboy în bazin, nici un animator în apă. Doar e "danger zone"... Mda, panoul cu această avertizare apare peste tot pe drumurile bulgarilor. O să fotografiez unul aşa, de mostră. Şi garantez că un astfel de indicator ar fi binevenit şi la piscina de la Melia Grand Hermitage.

Niciun comentariu: