vineri, 28 noiembrie 2008

Cu cine naiba să votezi?

Aceste imagini sunt dedicate prietenilor noştri din Statele Unite, cărora le merge bine şi care sper să înţeleagă o dată în plus că îi felicit pentru decizia luată acum cinci ani.

Adrian, când ziceai că se termină înscrierile pentru loteria vizelor?


5 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

eu totusi cred ca ar trebui sa ramanem aici sa schimbam tara asta din temelii. daca toti oamenii buni pleaca ,cine ramane aici, doar imbecilii astia care se prefac a conduce tara? oare asta e viitorul romaniei??? refuz sa cred ca vom fi ingropati de mitocani!!!!

Anonim spunea...

Am vazut chestia asta la CNN si chiar eram curios sa aud discutia in romaneste, pt. ca la CNN comentau americanii peste si n-am reusit sa inteleg ce s-a intamplat...

Da, chiar asa, au aratat la CNN si spuneau ca uite ce se intampla pe la televiziunea din Romania si ca ar fi interesant sa se intample si pe aici, ar fi mai "entertaining" :)

zărzărica spunea...

dan, nu stiu daca "ar trebui" sa ramanem. fiecare decide daca merita sau nu in functie de propriile standarde. dar nu-i mai blamez de mult pe cei care au plecat.

adrian, ai vazut doar ca pentru tine/voi am pus acest material. cat despre entertainment, lasa ca le aveti si voi pe-ale voastre. nu cred ca duceti lipsa.

Anonim spunea...

Locul unde ne nastem nu ni-l putem alege, eu nu am ales sa ma nasc in Romania desi ma bucur ca s-a intamplat asa... Dar asta nu inseamna ca daca ti se ofera ocazia sa pleci in alta tara pt. un viitor mai bun sa nu o faci pt ca inseamna ca nu esti "patriot". Avem o singura viata, fiecare incearca sa faca ce e mai bine pt el. Ii apreciez insa pe cei carora li s-a oferit sansa sa plece dar nu au facut-o cu gandul ca poate vor reusi sa schimbe ceva in tara asta, desi nu cunosc prea multi... Eu unul nu sunt genul care sa se sacrifice pt. un ideal, oricat de inalt (imposibil) ar fi el...

Cat priveste videoclipul, ai dreptate, sunt si pe aici destule, eu doar am spus ce a comentat tipul de la CNN... am incercat sa-l gasesc pe youtube, dar nu l-am gasit. Am gasit insa altul:

http://www.youtube.com/watch?v=RQeWbC6ydsk

Cititi comentariile...

zărzărica spunea...

adrian, nu scrii tu mult, dar chiar scrii bine. esti ok? :-))))